CRI (Contrarrellotges Individuals),

Des del primer any la UCF organitza dues contrarrellotges individuals que es disputen a les carreteres de Corró d’Amunt i Montmany. L’objectiu d’aquestes CRI és competir entre companys i amics, durant un matí que conclou en un gran esmorzar en família.

La primera contrarrellotge comença just al costat del parc de Milpins, a la carretera de Corró d’Amunt. Aquesta consta de 7 kilòmetres de desnivell progressiu en una carretera amb espais oberts i rectes, que acaben determinant la classificació de la primera crono.
La segona té lloc a la carretera que neix al Figaró i arriba a Montmany. Una pujada de 4 kilòmetres pràcticament sense trànsit que permet descobrir qui és l’escalador/a més ràpid.

UCF-CRI

Amb els anys les dates de les Cronos han anat variant, situant-se sempre entre les primeres setmanes d’octubre. Segons el calendari anual de curses, les contrarrellotges de la UCF es celebren al mateix dia, o bé en caps de setmana diferents.

Aquesta és una competició oberta a tothom, socis i no socis, aficionats i professionals, i de qualsevol categoria. Una activitat de club que conclou amb una gran tertúlia ciclista i un gran esmorzar, seguit del lliurament dels maillots i premis entre els líders absoluts cada categoria.

EDICIÓ 2016: diumenge 25 de setembre. 

Enguany les dues contrarrellotges es celebraran el mateix dia, 25 de setembre. A les 9.00h es donarà la sortida del primer participant de la Contrarrellotge de Corró. Un cop acabada la prova de Corró, anirem de manera conjunta i respectuosa amb el trànsit, cap a Montmany per disputar la cronoescalada. En acabar la segona contrarrellotge, ens dirigirem al restaurant El Carro Vell de La Garriga. Allà hi farem l’entrega de premis i un vermut a càrrec de la Unió Ciclista les Franqueses.

INSCRIPCIONS:

  • Socis: Gratuït
  • No socis: 10€.

Per inscriure’t, envia un mail a correu@bicicletesegu.com, indicant NOM COMPLERT + EDAT. El pagament podrà fer-se al taulell de Bicicletes Segú, o just abans de la sortida. Data màxima per inscriure’s: dissabte 24 de setembre.

Categories: El guanyador/a de cada categoria s’obtindrà fent la suma dels temps de la contrarrellotge de Corró + contrarrellotge de Montmany.

  • Èlit
  • Master 30
  • Master 40
  • Master 50
  • Master 60
  • Fèmines
Anuncis